Gillar du att spela golf, då ska du besöka någon av golfbanorna som ligger i närheten av Höör. Här finns många golfklubbar att välja mellan, hela 68 stycken; Kävlinge Golfklubb, Skyrups GK, Eslövs Golfklubb, Perstorps Golfklubb, Hässelgårdens GK, Svalövs Golfklubb, Bosjökloster Golfklubb, Elisefarm GC, Lungbyheds Golfklubb eller Lunds Akademiska Golfklubb. Den sistnämnda golfklubben ligger i Kungsmarkens naturreservat som är känd för sin unika flora. Förutom själva banan så omfattas golfanläggningen av en restaurang, en inomhushall, en golfbutik och naturligtvis en drivingrange.

Endast det bästa duger

När det kommer till att spela golf är det många som är kräsna, endast det bästa är gott nog. Majoriteten av de golfklubbar som ligger i närheten av Höör håller väldigt hög klass, både för den service som erbjuds på klubbarna samt för att banorna ligger så naturskönt. Kävlinge Golfklubb är en av de banor som omges av öppna landskap och odlade åkrar. Banan öppnades för spel 1999 och omges av tusentals träd och buskar som planterats under årens lopp för att ge banan en fin park karaktär. Ett annat exempel är Bosjöklosters Golfklubb som enligt många besökare har en kanonfin bana.

Golfklubbarna runt Höör är populära

Många av golfklubbarna runt Höör är väldigt populära utan att vara allt för överbefolkade. Ett exempel på detta är Perstorps Golfklubb som under många år har fått högt betyg från besökarna på grund av dess tillgänglighet på tider och en välskött park. På Skånes Golfförbunds hemsida kan du läsa mer om golf i Skåne och vad det kostar att spela på banorna runt om i Skåne län.

Gott om trevliga faciliteter

Visst är det härligt att efter en golfrunda sätta sig på en restaurang och avnjuta en god bit mat och något gott att dricka! Generellt sett är det många golfklubbar som har bra restauranger och klubbarna runtomkring Höör är inga undantag. Vill man så kan man på vissa klubbar även komplettera sin golfrunda med ett Spa-besök t.ex. på Elisefarm GC.

Att golfa runt Höör är en upplevelse

Golf ska vara en njutning, både fysiskt och psykiskt. I Höörs omgivningar finner du en mängd trevliga golfklubbar som erbjuder väldigt bra banor i natursköna områden. De flesta golfklubbarna har också trevliga faciliteter i form av restauranger, barer, golfbutiker och till och med relax utrymmen där man kan vila kroppen efter en härlig golfrunda. Golfklubbarna runt Höör är väldigt populära, men hos de flesta klubbar går det ändå att få tider och det är rimligt tätt mellan bollarna. Golfbanorna i närheten av Höör är alla värda ett besök.